Henkilökuntaamme: Juha Suvanto

Eräänä iltana vuosituhannen alussa klo 23.00 Juha Saviluodon ovikello soi. Oven takana oli poliisi, joka ”raahasi” mukanaan nuorta miestä. Kyseessä ei ollut mikään outo hiippari, vaan päin vastoin. Tuttu poliisi oli kuullut Juhan tarvitsevan hyvää ja näppärää työntekijää. Ja tuolloin ovella ollut Juha Suvanto on työskennellyt talossa jo vuodesta 2001.

Juha (Suvanto) on huoltopäällikkö ja on erikoistunut teknikkona ammattilaitteisiin. Käytännössä kaikki omituiset laitteet viedään Juhan pöydälle, joten melkoisesta yleismiehestä on kysymys.

Juha on todistanut melkoista alan kehittymistä. Alussa korjattavat laitteet olivat lähinnä filmiajan tuotteita ja hyvin pian rupesivat digikamerat valloittamaan alaa. Laitteiden tarkkuus on koko ajan lisääntynyt ja sen myötä huoltotoiminta on muuttunut haastavammaksi. Nykyään asiakkaiden odotukset yleensäkin ovat suuremmassa roolissa. Aiemmin riitti, että laite toimi huollon jälkeen, nyt huollon lisäksi kokonaisuuteen liittyy olennaisesti toimitusnopeus, palvelun laatu, sähköiset asiointikanavat ja vastine rahalle yleensäkin.

Parasta työssäni on vaihtelevat työpäivät, päämieskontaktit, mukavat työkaverit ja hyvä työympäristö, kertoo Juha Suvanto.

Työkaverit kertovat Juhan olevan lojaali, tarkka ja osaava. Lisäksi hän tulee toimeen alaisten ja asiakkaiden kanssa erittäin hyvin, eli eipä ihme, että Juha on mukavan miehen maineessa.