Aloitimme YouTube-kanavan

Nyt on oikea aika aloittaa YouTube-kanava! Tulemme julkaisemaan napakoita videoita, joissa tsekataan asia tai pari kerrallaan. Tällä kerralla tehtiin kaksi erilaista perusvalaisua kahdella salamalla. Videota pääset katsomaan tästä.

Tässä on toinen kuvista, jonka tekemistä videollamme katsotaan. Kuva on valaistu kahdella salamalla siten, että kuvan vasemmalta puolelta tulee päävalo läpiampuvalla varjolla 45 asteen kulmasta malliin. Toisella salamalla on tasoitettu varjoja kameran suunnasta. Taustan tummuutta on säädetty etäisyydellä taustaan. Videosta löytyy tämän kuvan lisäksi toinen kahden salaman valaisu ja muutakin asiaan kuuluvaa höpinää.

Mallina on Hanna Lehikoinen.

Tällä hetkellä meillä on tarjouksessa Jinbein paketti, joka sisältää 2 kpl DM-3 salamaa, 2 kpl heijastinkupuja, 2 kpl JB-220 jalustaa, heijastavan ja läpiampuvan varjon, sekä TR-Q6 lähettimen. Tämän paketin hinta on 550€ ja tarjous on voimassa 1.6.2020 saakka.

Videon kuvaukset tehtiin Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy:ssä, jonka kanssa teemme muutakin yhteistyötä. VVI:n nettisivuille pääset tästä.