Esittelyssä myyntijohtajamme: Susan Vikström

Susan ”eksyi” suoraan koulusta kesätöihin valokuvausliikkeeseen ja on yhä edelleenkin samalla matkalla. Vuodesta 2015 hän on vastannut JASsin miehisestä myyntiryhmästä tuoden rauhallisen ja inhimillisen vivahduksen koko tiimiin.

Ostajan ja myyjän roolit menevät sujuvasti Susanilla sekaisin ja melkoinen moniottelija hän onkin: tiedon keräily, analysointi, sekä näkemysten yhdistely kuuluu luontevasti toimenkuvaan. Ja jos Turun myymälään eksyy vaikkapa  kahden viikon ikäinen vauva passikuvaan, hälytetään heti Susan paikalle…

Susanin motto on: ”tee mitä rakastat ja rakasta mitä teet”.

Susan on Juhan oikea ja vasenkin käsi, jonka kanssa monia ajatuksia pallotellaan ennen käytäntöön siirtämistä. Kulisseissa pohtiminen on ihan yhtä tärkeässä roolissa kuin kaikki suoraan myyntityöhön liittyvät tehtävät.  

Susan nauttii asiakaskontakteista ja etsiskelee asiakkaiden tiedostamattomiakin toiveita. Työympäristö ja työkaverit saavat häneltä täydet pisteet, tilaa omien ideoiden toteuttamiselle myös on. Ja kun työkavereilta kysytään Susanista, niin sanat ”helposti lähestyttävä” vilahtavat usein vastauksissa.