Nikon AF-S Nikkor 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR objektiivi

JAA840DA

Valovoimainen telezoomobjektiivi


Tämän valovoimaisen telezoomobjektiivin tarkennus toimii erinomaisesti myös hämärässä valaistuksessa ja optinen suorituskyky vetää vertoja kiinteäpolttovälisille objektiiveille. Se on loistava urheilun ja erityisesti sisälajien kuvaamiseen. Säänkestäväksi kokonaan suojattu objektiivi on suunniteltu selviämään ammattimaisen käytön vaatimuksista.


Tiedot

Toimitusaika 1-2 viikkoa.

11 499,00 €


Kysy tuotteesta
Nikon AF-S Nikkor 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR objektiivi

Nikon AF-S Nikkor 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR objektiivi

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit
Merkki Nikon
Malli AF-S Nikkor 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR
Tuotekoodi JAA840DA

Tiedot




Ammattitason f/2,8-telezoomobjektiivi

Toimintaa. Tehoa. Tunnetta. Tämän kestävän keskipitkän telezoomobjektiivin polttovälialue on monikäyttöinen 120–300 mm. Suurin aukko on muuttumaton f/2,8. Kuvaaja voi tuoda parhaan osaamisensa esiin optisella suorituskyvyllä, joka vetää vertoja kiinteäpolttovälisille objektiiveille. Tarkennus kohteeseen toimii erinomaisesti myös haastavassa hämärässä valaistuksessa.

Parasta suorituskykyä

Kuvaatpa urheilua sisäareenalla tai ulkona ilta-aikaan, tämän objektiivin erinomainen erottelukyky tuottaa uskomattoman tarkkoja kuvia. Optinen rakenne koostuu 19 ryhmässä olevista 25 elementistä. Mukana on Nikonin uusi SR-lasi, joka ehkäisee väriaberraatiota tehokkaasti. ARNEO- ja nanokidepinnoite torjuvat haamukuvia ja heijastuksia.

Ihastuttavaa tarkkuutta

Kiinteä valovoima (f/2,8) mahdollistaa syväterävyyden sulavan hallinnan ja sopivan suljinajan koko zoomausalueella. Objektiivissa pystyy myös käyttämään 1,4- tai 2,0-kertaista telejatketta uhraamatta automaattitarkennuksen suorituskykyä.

Jatkuva seuranta

Automaattitarkennus toimii kuin kiinteäpolttovälisissä teleobjektiiveissa: tarkennus pysyy nopeasti liikkuvien kohteiden tahdissa – vaikka liikehdintä olisi arvaamatonta. Sähkömagneettinen himmennin takaa valotusten täsmällisyyden nopean sarjakuvauksen aikana.

Luotettavaa vakautta

Nikonin tärinänvaimennus (VR) antaa mahdollisuuden käyttää jopa neljää askelta pitempää suljinaikaa silloinkin, kun telejatke on käytössä. Tärinänvaimennus alkaa heti, kun kameraan kytketään virta. SPORT VR ‑tilassa voit seurata nopeasti liikkuvia kohteita luotettavasti.

Loistava kontrasti

AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR on ensimmäinen objektiivi, jossa käytetään väriaberraation ja koman ehkäisyyn Nikonin kehittämää ED- ja SR-lasia. Vaikeammin kontrolloitavaa sinistä valoa (lyhyen aallonpituuden spektriä) pystytään nyt tasapainottamaan, joten kuvat ovat terävämpiä ja kontrasti parempi. Värivirheet vähenevät huomattavasti myös kuvattaessa suurimmalla aukolla.

Hallittu

Nikonin tunnettu ergonomia auttaa ikuistamaan kuvia, joilla on merkitystä. Käyttöä helpottavat esimerkiksi mukautettavat toimintopainikkeet ja sulava vaihtaminen pysty- ja vaakasuunnan välillä.

Tasapainoinen

Objektiivin etuosaa kohden suunnattu yhdysrakenteinen jalustajalka tuo optimaalisen tasapainon ja helpottaa kuljetusta, kun objektiivi on kiinnitetty jalustaan.

Urhoollinen

Tämä säänkestäväksi kokonaan suojattu telezoomobjektiivi on suunniteltu selviämään jatkuvan ammattimaisen käytön ankarista vaatimuksista. Fluoripinnoite hylkii vettä, pölyä ja likaa heikentämättä kuvanlaatua.




Polttoväli

120–300 mm

Suurin aukko

f/2,8

Pienin aukko

f/22

Objektiivin rakenne

25 elementtiä 19 ryhmässä (sisältää 1 ED-linssielementin, 2 fluoriittielementtiä, 1 SR-linssielementin, nanokide- ja ARNEO-pinnoitettuja linssielementtejä sekä fluoripinnoitetun etulinssielementin)

Kuvakulma

FX-muoto: 20°20'–8°10', DX-muoto: 13°20'–5°20'

Lyhin tarkennusetäisyys

2,0 m polttotasolta kaikissa zoomausasennoissa

Suurin kuvaussuhde

0,16-kertainen

Himmenninlehtien määrä

9 (pyöristetty himmenninaukko)

Suodinkoko

112 mm (P = 1,0 mm)

Halkaisija x pituus (pituus objektiivin kiinnikkeestä)

Noin 128 mm (enimmäishalkaisija) x 303,5 mm (pituus objektiivin kiinnitysrenkaasta)

Paino

Noin 3 250 g

Vakiovarusteet

Objektiivin suojus LC-K103 (etusuojus), objektiivin suojus LF-4 (takasuojus), vastavalosuoja HK-41, objektiivilaukku CL-L2, hihna LN-2

Lisätarvikkeet