Ale! Nikon Z-Nikkor 35mm f/1.8 S objektiivi Näytä suurempana

Nikon Nikkor Z 35mm f/1.8 S objektiivi

JMA102DA

Valovoimaa klassisella kuvakulmalla

Tämä kiinteäpolttovälinen Z-sarjan objektiivi tarjoaa upean syväterävyyden ja klassisen kuvakulman, joiden avulla voit kertoa tarinasi upealla tavalla. Objektiivin kuvanlaatu jättää taakseen jopa kiinteäpolttoväliset f/1.4 objektiivit. Kauniit kuvat ja videot onnistuvat myös hämärässä. Sopii mainiosti dokumentaariseen ja katukuvaukseen.


Tiedot

Tarkista toimitusaika: myynti@jastekniikka.fi

769,00 €

869,00 €

-100,00 €


Kysy tuotteesta
Nikon Nikkor Z 35mm f/1.8 S objektiivi

Nikon Nikkor Z 35mm f/1.8 S objektiivi

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit
Merkki Nikon
Malli Nikkor Z 35mm f/1.8 S
Tuotekoodi JMA102DA

Tiedot



Sielukkaita katukuvia

Löydä kauneutta. Kerro tarina. Voit nyt kertoa kuvallasi entistä enemmän 35 mm:n polttovälin tuoman monipuolisuuden avulla. Ikuista koko tilanne ja säilytä samalla intiimi tunnelma – tai vangitse tunteikas katse lähikuvaan.

Kuinka laajalle sinun katseesi yltää?

Nikonin erittäin suuri Z-bajonetti auttaa NIKKOR Z -objektiivia tallentamaan enemmän valoa koko kuva-alalle. Lyhyt etäisyys bajonetin ja kennon välillä vähentää merkittävästi kirkkauden häipymistä kuvan reunoilla. Tuloksena saat upeita yksityiskohtia – kuvan reunoja myöten.

Ikuista jokainen yksityiskohta

Tämän objektiivin ensiluokkainen erottelukyky takaa, että kuvauskohteen kaikki osat toistuvat virheettömästi. Tallenna enemmän yksityiskohtia ja todellisemmat värit reunoja myöten – myös täydellä aukolla kuvatessasi.

Tarkempi

Pistemäisten valonlähteiden, kuten öisten katuvalojen, toisto on erinomainen, sillä nuolimainen komaheijastus on minimoitu. Pistemäiset valonlähteet näkyvät kauniin pyöreinä pisteinä myös kuvan reunoilla.

Kirkkaampi

Kaksi ED-lasielementtiä ja kolme asfääristä linssielementtiä takaavat upeat, terävät kuvat, joissa on eloisat sävyt ja syvä kontrasti. Valon heikkeneminen kuvan reuna-alueilla on huomioitu niin, että kirkkaus säilyy koko kuva-alalla.

Terävämpi

Nikonin heijastamaton nanokidepinnoite parantaa kuvanlaatua vähentämällä haamukuvia ja heijastuksia jopa vastavaloon kuvattaessa. Se selvittää myös tilanteet, joissa kuva-alueella on useita suoran valon lähteitä.

Kärsivällisyys ja nopeus – yhdessä neroutta

Sinä odotat kärsivällisesti oikeaa hetkeä. Nikonin monitarkennusjärjestelmä ja useat AF-ohjaimet takaavat, että objektiivi ehtii ikuistamaan hetken, kun se koittaa. Koittaa se sitten kuinka äkillisesti tahansa.

Tasainen, äänetön, tarkka

Tämä objektiivi on erinomainen sekä videoiden että valokuvien kuvaamiseen, sillä automaattitarkennus toimii tasaisesti ja käytännössä äänettömästi. Objektiivin sähkömagneettinen himmennin varmistaa valotuksen tarkkuuden nopean sarjakuvauksen aikana.

Aina tarkkaa jälkeä

Objektiivin ja kameran välinen tiedonsiirto on nopeaa ja sen kapasiteetti on suuri, minkä ansiosta vääristymänkorjaus on loistava ja terävyyttä riittää reunasta reunaan. "Liukuvat" linssielementit takaavat terävän tarkennuksen lähietäisyyksillä.

Missä tahansa valaistuksessa

Objektiivi käyttää kameran sisäistä tärinänvaimennusta, mikä mahdollistaa kuvauksen jopa viisi askelta pidemmillä suljinajoilla kuin muuten olisi mahdollista.² Ikuista selkeitä kuvia illan hämärtyessä tai tallenna videoita ilman kameran tärähtämistä.

Hallitse tilannetta

Leveä, pyälletty ohjausrengas takaa tarkkuudessaan kauniin ja intuitiivisen toiminnan. AF-tilassa kuvatessasi voit määrittää valotuksenkorjauksen ohjausrenkaan tehtäväksi. Kun kuvaat käsitarkennuksella, voit käyttää ohjausrengasta tarkennusrenkaana. Tarkennus vaihtuu sen mukaan, kuinka nopeasti tai hitaasti käännät rengasta. Voit säätää tarkennuskohtaa hienovaraisesti ja zoomata videokuvaa entistä helpommin.

Vangitseva syvyyden vaikutelma

Pehmeä, sulava boke-efekti. Loistavaa terävyyttä. Voit luoda uskomatonta syvyysvaikutelmaa Z-sarjan Nikon-kamerallasi, kun yhdistelet vivahteikkaita varjoja ja yksityiskohtaisia huippuvaloja. Kuvaat sitten valokuvia tai videoita.

Ihastuttava boke-efekti

Luonnollisen tasainen ja pehmeä boke-efekti syntyy f/1.8-aukolla ja pyöristetyllä 9-lehtisellä himmentimellä.  Huippuvalot toistuvat pehmeinä pisteinä. Kuvista tulee kauniin pehmeitä, vaikka hieman pienentäisit aukkoa.

Taitoa joka etäisyydellä

Objektiivin monitarkennusjärjestelmä takaa, että tarkennuskohta piirtyy terävänä myös lähietäisyyksiltä kuvattaessa. Huippuvalot toistuvat pehmeinä pisteinä.

Kuin elokuvissa

Kuvaa huippulaatuista täyden kennokoon 4K-videoaineistoa kauniin pienellä syväterävyydellä. Tämä objektiivi tuo sinut lähemmäs näyttäviä eleitä, kertovia katseita ja taustaa, joka toimii näyttämönä.

Hiljaisuutta kuvauksissa

Lähes äänettömän askelmoottorin ansiosta hiljaisimmat hetket säilyttävät täyden tunnelmansa. Kun vielä voit muuttaa tarkennuspistettä täydellisen hallitusti äänettömällä ohjausrenkaalla, mikään ei häiritse kohtausten tunnelmaa.

Täydellinen sommittelu

Kuvakulma ei muutu tarkennettaessa, minkä ansiosta näyttävien otosten sommittelu on luotettavaa. Tasainen ja vakaa aukon hallinta tekee valotuksen muutoksista luonnollisia kuvauksen aikana.

Mikä tahansa katu. Missä säässä tahansa.

Nikon Z -kamera ja tämä kompakti kiinteäpolttovälinen objektiivi on suunniteltu kadun vilinän ikuistamiseen. Objektiivin putken liikkuvat osat on tiivistetty pölyltä ja vesipisaroilta.




Tyyppi

Nikonin Z-bajonetti

Kennokoko

FX / 35 mm

Polttoväli

35 mm

Suurin aukko

f/1,8

Pienin aukko

f/16

Objektiivin rakenne

11 elementtiä 9 ryhmässä (mukana 2 ED-elementtiä, 3 asfääristä elementtiä sekä nanokidepinnoitettuja elementtejä)

Kuvakulma

FX-muoto: 63°, DX-muoto: 44°

Tarkennusjärjestelmä

Takatarkennusjärjestelmä

Lyhin tarkennusetäisyys

0,25 m

Himmenninlehtien määrä

9 (pyöristetty himmenninaukko)

Pinnoite

Nanokidepinnoite

Suodinkoko

62 mm (P = 0,75 mm)

Halkaisija x pituus

Noin 73,0 mm (enimmäishalkaisija) x 86,0 mm (pituus objektiivin kiinnitysrenkaasta)

Paino

Noin 370 g

Automaattitarkennus

Kyllä

Tarkennus

Automaattitarkennus, käsitarkennus

Vakiovarusteet

62 mm:n paikalleen napsautettava objektiivin etusuojus LC-62B, objektiivin takasuojus LF-N1, bajonettikiinnitteinen vastavalosuoja HB-89, objektiivilaukku CL-C1



Nikon talvikampanja

25.10.2024 - 13.1.2025

Lisätarvikkeet