AF-S NIKKOR 35mm f/1.8G ED objektiivi Näytä suurempana

Nikon AF-S Nikkor 35mm f/1.8G ED objektiivi

JAA137DA

Valovoimainen klassisen polttovälin objektiivi


Tämä FX koon kiinteä objektiivi tarjoaa monipuolisen klassisen polttovälin, joka soveltuu dokumentaariseen katukuvaukseen, muotokuvaukseen kuin maisemakuvaukseenkin. Kirkas 1,8 aukko varmistaa kauniit kuvat myös hämärässä ja kauniin bokeh efektin. Tämä objektiivi on myös näppärän kokoinen kantaa mukana.

Tiedot

Toimitusaika 1-2 viikkoa.

599,00 €


Kysy tuotteesta
Nikon AF-S Nikkor 35mm f/1.8G ED objektiivi

Nikon AF-S Nikkor 35mm f/1.8G ED objektiivi

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit
Merkki Nikon
Malli Nikon AF-S Nikkor 35mm f/1.8G ED
Tuotekoodi JAA137DA

Tiedot

35 mm:n polttoväli tuottaa ajattomia ja kiinnostavia kuvia. Suuri f/1,8-aukko puolestaan mahdollistaa kauniin tasaisen boken ja selkeät otokset hämärässä. Tämän objektiivin korkeatarkkuuksisiin kennoihin sopivan optiikan ja erinomaisen kannettavuuden ansiosta voit vapaasti ikuistaa erilaisia maisemia niiden kaikessa loistossa.

Nopea FX-koon 35 mm:n vakio-objektiivi (52,5 mm käytettäessä Nikonin DX-kokoisessa järjestelmäkamerassa). Tarjoaa keskisuuren laajakulmaperspektiivin, joka on ihanteellinen katuvalokuvaukseen, luonnollisessa ympäristössä otettuihin muotokuviin ja maisemakuvaukseen.


  • Klassista estetiikkaa: kuvaa ajattomia, mukaansatempaavia kuvia. 35 mm:n polttoväli on hyvä vaihtoehto halutessasi kuvata ympäristöä kohteen intimiteetistä tinkimättä.
  • Suurin aukko f/1,8: Mahdollistaa kauniin tasaisen boken, kohteen selkeän erottumisen taustasta, nopeammat suljinnopeudet, selkeät otokset hämärässä ja kirkkaan etsinkuvan.
  • Erinomaista optista suorituskykyä: Pistevalonlähteiden toistossa syntyy mahdollisimman vähän nuolimaisia komavirheitä. Optinen rakenne hyödyntää yhtä ED-lasielementtiä ja yhtä asfääristä linssielementtiä tehden kuvista tarkkoja ja kirkkaita.
  • Korkeatarkkuuksiset kuvat: Tämä objektiivi, joka on suunniteltu nykyaikaisille korkeatarkkuuksisille kennoille, tarjoaa erinomaisen tarkkuuden ja kontrastin koko kuva-alalla mahdollistaen upeat valokuvat ja HD-videot.
  • Pieni ja erittäin kevyt: Tämä objektiivi, joka on huomattavasti kevyempi ja kompaktimpi kuin ammattimaiset vastineensa, tarjoaa tarvitsemasi kannettavuuden.
  • SWM-ultraäänimoottori: hiljaiseen ja tarkkaan automaattitarkennukseen.
  • Lyhin tarkennusetäisyys: 0,25 m.
  • Kaksi tarkennustilaa: M/A (käsisäätöä painottava automaattitarkennus) ja M (käsitarkennus).




Polttoväli
35 mm
Suurin aukko
f/1,8
Pienin aukko
f/16
Objektiivin rakenne
11 elementtiä 8 ryhmässä (mukana 1 ED-linssielementti ja 1 asfäärinen linssielementti)
Kuvakulma
63° (44° Nikonin DX-koko)
Lyhin tarkennusetäisyys
0,25 m polttotasolta
Suurin kuvaussuhde
0,24-kertainen
Himmenninlehtien määrä
7 (pyöristetty himmenninaukko)
Suodinkoko
58 mm (P = 0,75 mm)
Halkaisija x pituus (pituus objektiivin kiinnikkeestä)
Noin 72 mm (enimmäishalkaisija) x 71,5 mm (pituus objektiivin kiinnitysrenkaasta)
Paino
Noin 305 g
Vakiovarusteet
58 mm:n paikalleen napsautettava objektiivin etusuojus LC-58, objektiivin takasuojus LF-4, bajonettikiinnitteinen vastavalosuoja HB-70, pehmeä objektiivilaukku CL-0915

Lisätarvikkeet