AF-S NIKKOR 24mm f/1.8G ED Näytä suurempana

Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1.8G ED objektiivi

JAA139DA

Valovoimainen ja laajakulmainen objektiivi

Tämä FX koon kiinteäpolttovälinen objektiivi tarjoaa ultralaajakulmaisen näkymän ja kirkaan suuren aukon. Se sopii hienosti arkkitehtuuriseen- ja maisemakuvaukseen. Valovoimainen objektiivi tarjoaa onnistuneet kuvat myös hämärässä ja kauniin bokeh efektin. Pienen koon ansiosta se kulkee myös näppärästi mukanasi.


Tiedot

Vain 1 kpl varastossa

849,00 €


Kysy tuotteesta
Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1.8G ED objektiivi

Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1.8G ED objektiivi

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit
Merkki Nikon
Malli AF-S Nikkor 24mm f/1.8G ED
Tuotekoodi JAA139DA

Tiedot

Valovoimainen kiinteäpolttovälinen 24 mm:n objektiivi: FX-koon objektiivi, jonka polttoväli on 24 mm (Nikonin DX-koon järjestelmäkamerassa 36 mm). Sopii erinomaisesti maisemien, rakennusten, sisätilojen ja katunäkymien kuvaamiseen sekä videoiden kuvaamiseen.

  • Suuri aukko f/1,8: pieni syväterävyys ja tasainen boke-efekti saavat aikaan huomiota herättäviä kuvia. Voit kuvata joustavasti lyhyillä suljinajoilla ja saada kirkkaita kuvia myös hämärässä valaistuksessa. Myös etsimen kuva on kirkas.
  • Pieni ja kevyt: ultrakannettavan rakenteensa ansiosta tätä objektiivia on mukava kuljettaa, ja se on kätevä ottaa matkalle mukaan.
  • Erittäin tarkat kuvat: tämä suuritarkkuuksisiin digitaalisiin järjestelmäkameroihin erinomaisesti sopiva objektiivi varmistaa huippuluokan selkeyden ja kontrastin koko kuva-alueella. Optinen rakenne takaa kuvien ja videoiden kauneuden.
  • Erinomainen optinen suorituskyky: kaksi erittäin pienen hajonnan ED-lasielementtiä ja kaksi asfääristä linssielementtiä takaavat upeat, terävät kuvat. Vääristymät ovat hyvin hallinnassa, ja erilaisia aberraatioita ja värien hajontaa on vähennetty tehokkaasti.
  • Nanokidepinnoite: parantaa kuvanlaatua vähentämällä haamukuvia ja heijastuksia jopa vastavaloon kuvattaessa.
  • SWM-ultraäänimoottori: hiljaiseen ja tarkkaan automaattitarkennukseen.
  • Lyhin tarkennusetäisyys: 0,23 m. Kohteiden lähelle on helppo päästä niin, että ne täyttävät koko kuvan.
  • Vakiovarusteet: bajonettikiinnitteinen vastavalosuoja ja pehmeä objektiivilaukku.




Polttoväli

24 mm

Suurin aukko

f/1,8

Pienin aukko

f/16

Objektiivin rakenne

12 elementtiä 9 ryhmässä (mukana 2 ED-linssielementtiä, 2 asfääristä linssielementtiä ja nanokidepinnoitettuja linssielementtejä)

Kuvakulma

Nikonin filmijärjestelmäkamerat ja FX-koon digitaaliset järjestelmäkamerat: 84°. Nikonin DX-koon digitaaliset järjestelmäkamerat: 61°

Lyhin tarkennusetäisyys

0,23 m polttotasolta

Suurin kuvaussuhde

0,20-kertainen

Himmenninlehtien määrä

7 (pyöristetty himmenninaukko)

Suodinkoko

72 mm

Halkaisija x pituus (pituus objektiivin kiinnikkeestä)

Noin 77,5 × 83,0 mm

Paino

Noin 355 g

Vakiovarusteet

72 mm:n paikalleen napsautettava objektiivin etusuojus LC-72, objektiivin takasuojus LF-4, bajonettikiinnitteinen vastavalosuoja HB-76, objektiivilaukku CL-1015

Lisätarvikkeet