Kameran kuntotarkastus Näytä suurempana

Kameran kuntotarkastus

Tarkastamme missä kunnossa kamerasi on

Oletko myymässä kameraasi ja haluaisit saada luotettavan todistuksen sen kunnosta? JAS Kamerahuolto tekee kamerallesi kuntotarkastuksen, josta saat mukaasi raportin laitteen toiminnasta. Näin kameran myyminen eteenpäin sujuu helpommin. Hallutessasi voimme tehdä kameralle myös kattavan puhdistuksen. Lue lisää alta.

Tiedot

25,00 €

  • Kuntotarkastus
  • Kuntotarkastus + puhdistus


Kysy tuotteesta
Kameran kuntotarkastus

Kameran kuntotarkastus

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Huolto

Tiedot

Kameran kuntotarkastus pitää sisällään perustoimintojen, kuten valotuksen, tarkennuksen ja käyttöpainikkeiden tarkastuksen. Saat mukaasi todistuksen, jossa kerrotaan suoritetusta tarkastuksesta. Mikäli laitteessasi havaitaan jotain puutteita, saat suuntaa antavan suullisen kustannusarvion korjaamisesta.


Mikäli haluat, voimme lisäksi tehdä kamerallesi myös kattavan puhdistuksen, johon sisältyy kennonpuhdistus, sekä ulkoinen puhdistus. (Valitse palvelu valikosta) Tämän jälkeen kamerasi on edustavassa myyntikunnossa. 

Kameran kuntotarkastuksen suorittaa meillä aina kamerahuollon ammattilainen, eli kamerateknikko. Kaikilla kamerateknikoillamme on minimissään 14 vuoden kokemus ja koulutus kameratekniikasta. Voit siis luottaa siihen, että saat parasta mahdollista huoltoa kamerallesi.


Lisätietoja voit kysyä ottamalla meihin yhteyttä.


  • Kameran purkamista edellyttävät työt ja puhdistukset sekä mittalaitteilla tehtävät työt erillisen kustannusarvion mukaan.
  • Pyrimme samaan nopeuteen kuin kennonpuhdistuksissa.
  • Maksun voit hoitaa paikanpäällä tai ostaa palvelun etukäteen netistä. Liitä tilausvahvistus kamerasi mukaan.
  • Kameran voi tuoda huollettavaksi Turun tai Helsingin myymäläämme tai lähettää sen meille postitse. Postin välityksellä palvelu hoituu muutaman päivän toimitusajalla ja veloitamme lähetyskulut. Valitse ostoskorissa mieleinen toimitustapa. Täältä löydät ohjeet postitukseen.



   

Lisätarvikkeet