Nikon NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena objektiivi

JMA303DA

Satumaisen kaunis bokeh

Olipa kyse valokuvista tai videoista, tämä laadukas objektiivi tuottaa virheettömän boke-efektin. Objektiivi tarkentaa nopeasti millä tahansa tarkennusetäisyydellä ja jopa kaikkein suurimmalla aukolla. Muun muassa taide-, muoto-, muoti- ja luontokuvaukseen erikoistuneet vaativat valokuvaajat voivat luoda uskomattoman syvällisiä ja taiteellisia kuvia.

Tiedot

Tarkista toimitusaika: myynti@jastekniikka.fi

2 899,00 €

3 099,00 €

-200,00 €


Kysy tuotteesta
Nikon NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena objektiivi

Nikon NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena objektiivi

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit
Merkki Nikon
Malli NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena
Objektiivikiinnitys Nikon Z
Tuotekoodi JMA303DA

Tiedot



Virheetön boke-efekti: täysin pyöreät boke-ympyrät näkyvät myös kuvan kaukaisimmissa kulmissa. Sipulirenkaan tai kissansilmän muotoista boke-efektiä, näkyviä värivirheitä tai vinjetointia ei ole.
Loistava optinen rakenne: 11 pyöristettyä aukon himmenninlehteä ja optinen rakenne, joka muodostuu 16 elementistä 14 ryhmässä, vähentävät diffraktiota, nuolimaisia komaheijastuksia ja pallopoikkeamia. Huippuluokan optiikassa käytetään Nikonin SR-lasia ja asfääristä linssielementtiä. 

Ainutlaatuinen toistokyky: kuvasitpa aukolla f/1,8 tai himmennetyllä aukolla, kuvan yksityiskohdat ovat tarkkoja taustan ja edustan pehmeää boke-sumennusta vasten. Värintoisto ja kontrasti ovat erinomaisia jopa suurikontrastisilla reunoilla.
Runsaasti valoa myös kuvan reuna-alueilla jopa aukolla f/1,8: kirkkaus on erittäin tasaista koko kuva- alueella, eikä kuvan reuna-alueilla ilmene valon heikkenemistä edes täydellä aukolla kuvattaessa. 

Erinomainen heijastusten esto ja vastavalon hallinta: Nikonin ainutlaatuinen Meso Amorphous -pinnoite ja ARNEO-pinnoite vähentävät häikäisyä ja linssiheijastuksia poistamalla mistä tahansa suunnasta tulevan valon. 

Nopea ja tarkka automaattitarkennus: Plena tarkentaa nopeasti ja hiljaa kaikilla tarkennusetäisyyksillä – läheltä äärettömyyteen. Lyhin tarkennusetäisyys on vain 0,82 metriä.
Laadukas S-sarjan rakenne: muotoiltu täydellistä tasapainoa ajatellen, valmistettu kokonaan kestävästä mutta kevyestä metallista ja kaiverrettu Plenan nimellä.
Vaivaton käsittely: kaksi L-fn-painiketta on sijoitettu täydellisesti vaaka- ja pystykuvausta varten. Suuri, uritettu tarkennusrengas toimii sujuvasti juuri sopivalla vääntövoimalla.
Valmiina vaativaan käyttöön: liitosten ja painikkeiden huolellinen tiivistys sekä bajonetin kumitiiviste estävät pölyn, lian ja kosteuden pääsyn objektiivin sisälle.1
82 mm:n suotimien käyttömahdollisuus: NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plenassa voi käyttää samoja 82 mm:n kiertämällä kiinnitettäviä suotimia kuin S-sarjan f/1,2-objektiiveissa. 



TEKNISET TIEDOT

Tyyppi

Nikon Z -bajonetti

Kennokoko

FX / 35 mm

Polttoväli

135 mm

Suurin aukko

f/ 1,8

Pienin aukko

f/16

Objektiivin rakenne

16 elementtiä 14 ryhmässä (4 ED-elementtiä, 1 asfäärinen elementti, 1 SR-elementti sekä mesohuokoisella amorfisella pinnoitteella pinnoitettuja ja ARNEO-pinnoitettuja elementtejä)

Kuvakulma

FX-muoto: 18°10′
DX-muoto: 12°

Tarkennusjärjestelmä

Sisäinen tarkennusjärjestelmä

Lyhin tarkennusetäisyys

0,82 m

Suurin kuvaussuhde

0,2 x

Himmenninlehtien määrä

11 (pyöristetty himmenninaukko)

Aukkoalue

f/1,8–16

Pinnoite

ARNEO-pinnoite, mesohuokoinen amorfinen pinnoite

Suodinkoko

82 mm (P = 0,75 mm)

Mitat
(suurin halkaisija × pituus objektiivin kiinnitysrenkaasta objektiivin päähän)

Noin 98 mm x 139,5 mm

Paino

Noin 995 g

Automaattitarkennus

Kyllä

Sisäinen tarkennus

Kyllä

Tarkennus

Automaattinen, käsisäätö

Vakiovarusteet

Objektiivin etusuojus LC-82B, objektiivin takasuojus LF-N1, vastavalosuoja HB-108, objektiivilaukku CL-C2



Nikon talvikampanja

25.10.2024 - 13.1.2025

Lisätarvikkeet