Nikon Nikkor Z DX 24mm f/1.7 objektiivi

JMA109DA

Tarkka ja valovoimainen DX-objektiivi


Tämä kiinteäpolttovälinen objektiivi tarjoaa luonnollisen, perinteisen kuvakulman ja loistavan suorituskyvyn hämärässä. Se sopii erityisesti maisema-, katu- ja muotokuvaukseen myös heikommassa valossa. Lyhin tarkennusetäisyys on vain 0,18m, joten voit ottaa myös huikeita lähikuvia. Objektiivi soveltuu hienosti sekä valo- että videokuvaukseen.


Tiedot

Tarkista toimitusaika: myynti@jastekniikka.fi

279,00 €

329,00 €

-50,00 €


Kysy tuotteesta
Nikon Nikkor Z DX 24mm f/1.7 objektiivi

Nikon Nikkor Z DX 24mm f/1.7 objektiivi

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit
Merkki Nikon
Malli Nikkor Z DX 24mm f/1.7
Tuotekoodi JMA109DA

Tiedot

DX-koon peilittömän kameran 24 mm:n kiinteäpolttovälinen objektiivi: soveltuu muun muassa maisema-, katu- ja muotokuvaukseen. Kuvakulma vastaa 36 mm täyden kennokoon (FX) kamerassa. Siirry lähemmäksi ja täytä kuva-ala kohteella tai pysy missä olet, sisällytä taustalla olevat elementit ja luo kontekstiltaan monipuolisempia kuvia.

Suurin aukko f/1,7: päästää yhdessä suuren Z-bajonetin kanssa enemmän valoa sisään: pidä ISO-arvo pienenä ja ota tarkkoja kuvia hämärässä tai käytä lyhyempiä suljinaikoja kirkkaudesta tinkimättä.

Suuri ja luonnollinen boke-efekti: kuvaa täydellä aukolla f/1,7 ja lisää kohteiden sekä muotokuvien vaikuttavuutta tai luo valokuviin ja videoihin todellinen syvyysvaikutelma.

Nopea ja äänetön automaattitarkennus: toiminnasta vastaa hiljainen askelmoottori.

Tarkkoja lähikuvia: 
lyhin tarkennusetäisyys on vain 0,18 m, joten voit ottaa tarkkoja kuvia, kun objektiivin etuosa on vain 12,4 cm:n etäisyydellä kohteesta.

Erinomainen valinta videokuvaukseen: perspektiivi on lähellä videokuvaajien suosimaa perinteistä 35 mm:n polttoväliä, joten tämä pieni kiinteäpolttovälinen objektiivi on erinomainen valinta myös videoita varten. Se on ihastuttavan hiljainen, ja kuvakulma säilyy tarkennusta säädettäessä.

Kevyt, kompakti ja suojattu: painaa vain (noin) 135 g, kompakti pölysuojattu ja tippuvedenpitävä rakenne.Mukana suotimien käytön mahdollistava vastavalosuoja: Nikonin HN-42-vastavalosuoja auttaa ehkäisemään haamukuvia ja heijastuksia kuvattaessa. Vastavalosuojaan voi kiinnittää myös 46 mm:n suotimia.



TEKNISET TIEDOT

Tyyppi

Nikonin Z-bajonetti

Kennokoko

DX

Polttoväli

24 mm

Suurin aukko

f/1,7

Pienin aukko

f/11

Objektiivin rakenne

9 elementtiä 8 ryhmässä (mukana kaksi asfääristä elementtiä)

Kuvakulma

DX-muoto: 61°

Tarkennusjärjestelmä

Takatarkennusjärjestelmä

Lyhin tarkennusetäisyys

0,18 m

Suurin kuvaussuhde

0,19 x

Himmenninlehtien määrä

7 (pyöristetty himmenninaukko)

Aukkoalue

f/1,7–11

Suodinkoko

46 mm (P = 0,75 mm)

Mitat 

Noin 70 mm x 40 mm (suurin halkaisija × pituus objektiivin kiinnitysrenkaasta objektiivin päähän)

Paino

Noin 135 g

Automaattitarkennus

Kyllä

Tarkennus

Automaattinen, käsisäätö

Vakiovarusteet

Objektiivin etusuojus LC-46B, objektiivin takasuojus LF-N1, vastavalosuoja HN-42

Huomautus

Tässä asiakirjassa termejä ”FX-muoto” ja ”FX” käytetään viittaamaan 35 mm:n koon kameraa (”täyskenno”) vastaavaan kuvakulmaan ja termejä ”DX-muoto” ja ”DX” käytetään viittaamaan APS-C-kameraa vastaavaan kuvakulmaan.
Nikon varaa oikeuden muuttaa tuotteen ulkoasua, teknisiä tietoja ja suorituskykyä milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta



Nikon talvikampanja

25.10.2024 - 13.1.2025

Lisätarvikkeet