Nikon NIKKOR Z 85mm f/1.2 S objektiivi

JMA302DA

Huikean valovoimainen muotokuvausobjektiivi

Tällä objektiivilla voit luoda lähes kolmiulotteisen vaikutelman. Erittäin pieni syväterävyys ja upea bokeh-efekti nostavat kuvattavan kohteen kauniisti esiin. Kuvat ovat erittäin tarkkoja ja selkeitä jopa suoraan voimakkaita valonlähteitä kohti kuvattaessa, sillä kaikki heijastukset on huolellisesti torjuttu.


Tiedot

Tarkista toimitusaika: myynti@jastekniikka.fi

3 299,00 €

3 499,00 €

-200,00 €


Kysy tuotteesta
Nikon NIKKOR Z 85mm f/1.2 S objektiivi

Nikon NIKKOR Z 85mm f/1.2 S objektiivi

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit
Merkki Nikon
Malli NIKKOR Z 85mm f/1.2 S
Lisätiedot Suodinkoko 82mm
Tuotekoodi JMA302DA

Tiedot




  • Perinteinen 85 mm:n polttoväli: muoti- ja taidealan muotokuvaukseen, kuten myös toimituksellisiin ja tapahtumissa otettaviin muotokuviin.
  • Erittäin suuri valovoima f/1,2: mahdollistaa erinomaisen esteettisen hallinnan kaikissa valaistusolosuhteissa. Valokuvaajat voivat työskennellä erittäin pienellä syväterävyydellä ja tuoda esiin jopa kaikkein pienimmät yksityiskohdat.
  • Upea boke-efekti: 11-lehtinen pyöreä aukko ja edistyksellinen optinen rakenne tuottavat suuren, pehmeän ja sulavan boke-efektin, joka on täysin pyöreä ja tasaisesti voimistuva, eikä värivirheitä ole – edes pistemäisten valonlähteiden ympärillä.
  • S-sarjan optiikka: erinomainen erottelukyky takaa ihonsävyjen, kuvioiden ja pintarakenteiden yksityiskohtaisen ja tarkan toiston. Värien selkeys ja kontrasti ovat hämmästyttäviä koko kuva-alueella. Vapauttava selkeys: erikoislinssielementit ja Nikonin nanokidepinnoite hallitsevat valon hajontaa sekä torjuvat haamukuvat ja heijastukset.
  • Neulanterävä monitarkennusjärjestelmä: kaksi linssielementtien ryhmää liikkuvat tarkasti synkronoituina pitääkseen aiotun tarkennuskohdan tarkkana myös silloin, kun kohteet liikkuvat vapaasti.
  • Vangitsevan elokuvamainen: videoita kuvattaessa erittäin pieni syväterävyys ja upea boke-efekti tekevät tästä muotokuvaobjektiivista täydellisen valinnan lähikuvien ottamiseen. Videokuvaajat voivat nauttia hiljaisesta automaattitarkennuksesta ja vakaasta aukon hallinnasta.
  • Mukautettava: L-Fn-painikkeelle ja äänettömälle ohjausrenkaalle voidaan määrittää eri toimintoja.
  • Kestävä: vankka runko on tiivistetty huolellisesti putken liitosten ja painikkeiden kohdalla – ja kumitiiviste estää pölyä, likaa tai kosteutta pääsemästä objektiivin kiinnikkeeseen.




Tyyppi

Nikon Z

Formaatti

FX

Polttoväli

85 mm

Suurin aukko

f/ 1.2

Pienin aukko

f/16

Linssien rakenne

15 elementtiä 10 ryhmässä (mukaan lukien 1 ED-elementti, 2 asfääristä elementtiä ja elementtejä, joissa on nanokristallipinnoite)

Näkökulma

FX-runko: 28° 30′
DX-runko: 18° 50′

Tarkennusjärjestelmä

Sisäinen tarkennusjärjestelmä

Pienin tarkennusetäisyys (mitattuna polttotasosta)

0,85 m

Suurin toistosuhde

0,11 x

Himmenninlehtien lukumäärä

11 (pyöristetty ukko)

Aukko

f/1,2-16

Pinnoite

Nano Crystal Coat

Suodattimen kiinnikkeen koko

82 mm (P = 0,75 mm)

Halkaisija x pituus (objektiivin kiinnikkeestä)

Noin 102,5 mm x 141,5 mm (4,1 x 5,6 tuumaa) (enimmäishalkaisija × etäisyys objektiivin päähän kameran objektiivin kiinnityslaipasta)

Paino

Noin 1160 g

Automaattinen tarkennus

Kyllä

Sisäinen tarkennus

Kyllä

Tarkennus

Automaattinen ja manuaalinen

Mukana toimitetut tarvikkeet

LC-82B linssin suojus (etusuojus), LF-N1 linssinsuojus (takasuojus), HB-106 vastavalosuoja, CL-C2 objektiivikotelo



Nikon talvikampanja

25.10.2024 - 13.1.2025

Lisätarvikkeet