Think Tank MindShift BackLight 26L kamerareppu - Useita värejä

Kestävä kuvausreppu päiväretkille

Pääset näkemään koko kuvauskalustosi näppärästi kerralla takapaneelin kautta. Laadukkaat materiaalit ja hyvin suunnitellut yksityiskohdat tekevät tästä repusta mainion reissukumppanin. Mukavasti tilaa ja taskuja myös oheistarvikkeille.


Valitse väri valikosta.

Tiedot

Toimitusaika 1-2 viikkoa.

279,00 €


Kysy tuotteesta
Think Tank MindShift BackLight 26L kamerareppu - Useita värejä

Think Tank MindShift BackLight 26L kamerareppu - Useita värejä

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Reput / Laukut
Malli Think Tank MindShift BackLight 26L
Väri Woodland / Vihreä ja Charcoal / Harmaa
Tuotekoodi 116877, 116876

Tiedot

  • Kamerakalustoon käsiksi takapaneelin kautta
    Pääset käsiksi kalustoosi helposti riisumatta reppua pyörittämällä repun vartalon etupuolelle vyötärövyön ollessa kiinni. Näin reppu ei pääse tuhaan kastumaan tai likaantumaan esimerkiksi objektiivin vaihdon yhteydessä. Takapaneelin käyttö lisää turvallisuutta myös matkustettaessa, sillä kameravarusteet on suojattu selän takana.
  • Tilava ja hyvät taskut
    Erilliset lokerot joihin sopii jopa 15 tuuman kannettava tietokone ja 10" tabletti. Etutaskut yhteensä 9 L, joissa voit kuljettaa henkilökohtaisia varusteita päivän retkelle. Sisätilojen verkkotaskut suotimien, paristojen, kaapeleiden jne. säilyttämiseen. Ylätasku, josta pääset nopeasti käsiksi tärkeimpiin tavaroihin.
  • Sopii lentomatkustamiseen
    Täyttää useimmat kansainväliset ja yhdysvaltalaiset käsimatkatavaravaatimukset. (Tarkista lentoyhtiöltäsi tämänhetkiset vaatimukset)
  • Jalusta kulkee mukana
    Sisältää jalustan/monopodin kantojärjestelmän edessä tai sivulla
  • Kestävä
    Korkealaatuisiet YKK RC Fuse -vetoketjut, 420D Velocity ja 420D suuritiheyksinen nylon pitkäaikaiseen kestävyyteen ja lujuuteen. Ylivoimaisen vedenkestävyyden takaamiseksi kaikissa ulkokankaissa on kestävä vettä hylkivä pinnoite, ja kankaan alapuolella on polyuretaanipinnoite.
  • Tarpeellisia yksityiskohtia
    Mukana saumasuojattu sadesuoja, jota voi käyttää myös alustana. Daisy chain -remmi, jääkirveslenkit ja lisäkiinnityspisteet kantavuuden lisäämiseksi. Kaksi suurta vesipullotaskua, joissa on kiristysnaru, sopivat 9,5 litran Nalgene-pullolle. Sivupuristushihnat, joissa on lukittavat SR-soljet, lisäävät ripustuspisteitä. Säädettävät jakajat suurille teleobjektiiveille, perinteisille valokuvauslaitteille tai henkilökohtaisille tavaroille. Yhteensopiva Tripod Suspension Kitin, Filter Nestin, Filter Hiven ja Switch Casen kanssa
  • Mukava ja ergonominen
    Mukava pehmustettu vyötärövyö tarjoaa mukavuutta koko päivän liikkeellä oloon. Ilmakanava ja ristiseläntuki takapaneelissa koko päivän mukavuutta varten. Ergonomiset vetoketjut joihin on helppo tarttua käsineillä tai kylmillä sormilla.



Tekniset ominaisuudet 

Ulkomitat: 29 x 51,5 x 20 cm

Sisämitat:* 26 x 49 x 15 cm 

Kannettavan tietokoneen Tasku: 25,5 x 38,8 x 2,5 cm 

Tabletti: 23,5 x 26 x 1,5 cm 

Paino: 1,8 kg 

Tilavuus: 26 litraa



Etkö löytänyt etsimääsi reppua? Valikoimastamme löytyy myös paljon muita Think tank reppuja ja laukkuja, joten ota yhteyttä myynti@jastekniikka.fi , niin katsotaan sinun tarpeisiisi sopivampi!

Lisätarvikkeet