Nikon Z7II Peilitön järjestelmäkamera

VOA070AE

Hallitse pienimmätkin yksityiskohdat

Erittäin korkea 45,7mp resoluutio ilman optista alipäästösuodatinta. Kahden prosessorin teho. 4K Ultra HD -video 60p. 493 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä ja tarkka seuranta. 10 kuvaa sekunnissa kuvausnopeus ja kaksi korttipaikkaa. Langaton yhteys älylaitteisiin, sekä paljon muuta.

Pyydä vaihtotarjous


Tiedot

Löytyy heti varastosta

2 899,00 €

3 499,00 €

-600,00 €


Kysy tuotteesta
Nikon Z7II Peilitön järjestelmäkamera

Nikon Z7II Peilitön järjestelmäkamera

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Peilittömät järjestelmäkamerat
Merkki Nikon
Malli Z 7II
Tuotekoodi VOA070AE

Tiedot

Kuvausretkellä luontokuvaaja Konsta Punkka ja Nikon Z 7II:




  • Suuri Z-bajonetti ja iso 45,7 megapikselin kenno
  • ISO 60-25600
  • Terävä 3 690 000 pisteen elektroninen etsin suurella virkistystaajuudella
  • 3.2" tilttaava LED kosketusnäyttö
  • EXPEED 6 -kaksoisprosessori
  • 4K UHD- ja Full HD -videot
  • N-Log ja 10-Bit HDMI Out
  • 4K time-lapse
  • Entistä suurempi ja nopeampi puskurimuisti
  • Sarjakuvaus 10 kuvaa/s
  • Kaksi korttipaikkaa käyttävät UHS-II SD- ja XQD tai CFexpress -muistikortteja.
  • Parannettu silmien- ja eläintentunnistuksen AF
  • Pöly-, lika- ja kosteussuojaus




Lisää tehoa ja tarkkuutta
Z 7II ‑kameran keskiössä on EXPEED-kaksoissuoritin, jonka ansiosta suuritarkkuuksiset täyden kennokoon kuvat syntyvät vaivattomasti. Dynaaminen alue on entistä suurempi ja suorituskyky tasaisempi koko laajalla ISO-herkkyysalueella. Tarkennus toimii uupumatta – myös erittäin heikossa valaistuksessa.

Äärimmäinen nopeus ja luotettavuus
Kameran kahdesta korttipaikasta toisessa voi käyttää UHS-II SD ‑kortteja ja toisessa XQD-kortteja tai erittäin nopeita CFexpress-kortteja. Kameran voi määrittää käyttämään kortteja ylivuotoihin tai varmuuskopiointiin – tai RAW- ja JPEG-tiedostojen tai valokuvien ja videoiden erotteluun.


Erittäin laaja-alainen, veitsenterävä automaattitarkennus
Herkkä hybridityyppinen automaattitarkennus tuottaa laajalla alueella erittäin tarkkoja lopputuloksia. Herätessään valmiustilasta kamera palaa valittuun tarkennuspisteeseen. Valotuksen mittausherkkyys ulottuu aina −4 EV:hen asti kuvattaessa objektiivilla, jonka suurin aukko on (vähintään) f/2.


Nopeampaa kuvausta pidempään – äänettömästi
Jopa 10 kuvan sekuntinopeus takaa huikean joustavuuden. Entistä suurempi puskurimuisti ja kaksi korttipaikkaa antavat kuvata keskeytyksittä. Yhdessä sarjakuvausotoksessa voi olla jopa 200 täyden tarkkuuden JPEG-kuvaa tai 77 pakkaamatonta 12-bittistä RAW-kuvaa.


Huikea dynaaminen alue
Tekstuurit, kuviot, värit. Z 7II ‑kameran dynaaminen alue on loistava sekä suurilla että pienillä ISO-herkkyyksillä. Sävyliukumat ovat poikkeuksellisen tasaisia, ja ihon sävyt toistuvat hämmästyttävän aitoina. Videota voi kuvata jopa tarkkuudella 4K/60p, joten voit taltioida dynaamisia kohtauksia lumoavan yksityiskohtaisina.


Tarkka seuranta
Pieniäkin kohteita voi seurata tarkasti. Seurannan voi vaihtaa päälle tai pois laukaisimen avulla. Toiminnon voi liittää myös kameran tai objektiivin Fn-painikkeeseen.


Ihmiset ja eläimet
Silmientunnistuksen AF lukitsee tarkennuksen ihmisten silmiin. Eläintentunnistuksen AF toimii samoin kissoja ja koiria kuvattaessa. Voit luottaa siihen, että kohteen silmät näkyvät tarkkoina, kuvaatpa valokuvia tai videota.


Etsin, joka pysyy tahdissa mukana
Teräväpiirtoisen 3 690 000 pisteen elektronisen etsimen toistama kuva on sujuva ja katkoton myös kuvattaessa suurella nopeudella. Suuri virkistystaajuus vähentää katkoksia merkittävästi, joten kohde pysyy aina näkyvissä.


Kuvaajaan sopeutuvat näytöt
Mukautettavien tietonäyttöjen avulla asetuksia voi säätää nopeasti. Tietonäytön voi myös poistaa käytöstä kokonaan valokuvia kuvattaessa. Jos näyttö käännetään auki reaaliaikanäkymässä kuvaamista varten, elektroninen etsin sammuu automaattisesti virran säästämiseksi.


Huippuluokan terävyys pienillä aukoilla
Kuvaatko käyttäen suurta syväterävyyttä? Z 7II korjaa valon taipumista, jota voi ilmetä, kun aukkoa pienennetään.¹ Niin maisemissa kuin kaupunkinäkymissäkin voi käyttää entistä pienempiä aukkoja kantamatta huolta tarkkuuden heikentymisestä.


”Kestävä” kertoo vain murto-osan
Ankara maasto, raa’at sääolot tai rekvisiittaan kuuluvat savukoneet – Z 7II ei värähdäkään. Tämä peilitön kamera on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä magnesiumseoksesta. Lisäksi kamerassa on tehokas pöly-, lika- ja kosteussuojaus. Voit siis kulkea kaikkialle, minne kuvausideasi sinua vievät. Paikalle päästyäsi voit kuvata mukavasti ja huolettomasti.


Enemmän kuvia yhdellä latauksella
Z 7II:n toiminta on mahdollisimman energiatehokasta, ja uudesta akusta riittää virtaa entistä useampaan kuvaan latausta kohden. Tarvittaessa voit käyttää myös virransäästötilaa.


Jatkuva virransyöttö
Pitkissä kuvaussessioissa voit syöttää kameraan virtaa (ja samalla ladata akkua) C-tyypin USB-kaapelilla. Tämä sopii ihanteellisesti esimerkiksi ajastettujen elokuvien kuvaukseen.


Pystykuvaus
Kuvaatko muotokuvia? Lisävarusteena saatavassa MB-N11-akkukahvassa on tukevan kahvan lisäksi säätimet pystykuvausta varten. Akkuja voi vaihtaa lennossa virtaa katkaisematta.


Langaton ohjaus
Käytätkö langattomasti valaistuja kuvauspaikkoja tai kauko-ohjattua kuvausta? Ohjaukseen voi käyttää lisävarusteena saatavaa langatonta kauko-ohjain-lähetinvastaanotinta WR-R11b ja pitkän kantaman langatonta kauko-ohjainta WR-1.





Nikon talvikampanja

25.10.2024 - 13.1.2025

Lisätarvikkeet