Nikon Z6II peilitön järjestelmäkamera

VOA060AE

Huikea suorituskyky hämärässä, uskomaton nopeus

Z 6II kamerassa yhdistyy tärkeät ominaisuudet sekä valo- että videokuvaamiseen. Se sopii täydellisesti kuvaajalle, jonka kuvauskohteet ja -tilanteet vaihtelevat. Kaksi korttipaikkaa helpottaa työnkulkua. Tehokkaan lika- ja kosteussuojan ansiosta voit viedä sen huoletta kaikkialle.

Pyydä vaihtotarjous



Tiedot

Tarkista toimitusaika: myynti@jastekniikka.fi

1 619,00 €

2 119,00 €

-500,00 €


Kysy tuotteesta
Nikon Z6II peilitön järjestelmäkamera

Nikon Z6II peilitön järjestelmäkamera

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Peilittömät järjestelmäkamerat
Merkki Nikon
Malli Z 6II
Tuotekoodi VOA060AE

Tiedot







  • Suuri Z-bajonetti ja iso 24,5 megapikselin kenno
  • ISO 60-51200
  • 3.2" tilttaava LED kosketusnäyttö
  • EXPEED 6 -kaksoisprosessori
  • 4K UHD- ja Full HD -videot
  • N-Log ja 10-Bit HDMI Out
  • Entistä suurempi ja nopeampi puskurimuisti
  • Sarjakuvaus 14 kuvaa/s
  • Kaksi korttipaikkaa käyttävät UHS-II SD- ja XQD tai CFexpress -muistikortteja.
  • Parannettu silmien- ja eläintentunnistuksen AF
  • Pöly-, lika- ja kosteussuojaus



Valmiina yökuvaukseen

Tämän kameran loistava valonkeruukyky antaa kuvaajalle vapauden luoda valossa kuin valossa. Täyden kennokoon valokuvat ovat laadukkaita koko huippulaajalla ISO-herkkyysalueella. Sama pätee videoaineistoon. Hämärätarkennus toimii nyt aina −6 EV:hen saakka kuvattaessa objektiivilla, jonka suurin aukko on (vähintään) f/2. Tarkennuskohta löytyy silloinkin, vaikka valonlähteenä olisi vain kuunsirppi.

Huimasti lisää nopeutta

Erittäin laajalla alueella toimiva hybridityyppinen automaattitarkennus takaa tarkan kohteenhallinnan. Voit kuvata täydellä tarkkuudella kokonaan automaattitarkennuksen ja -valotuksen varassa jopa 14 kuvan sekuntinopeudella. Kun nopeudella on väliä – ja ainahan sillä on – saat talteen kuvat, jotka voivat muilta mennä sivu suun.

Kaksinkertainen teho

Miten sitten valoa käytätkin, tällä kameralla se käy nopeammin ja sujuvammin. EXPEED-kaksoissuoritin kaksinkertaistaa käytettävissä olevan suorituskyvyn kaikessa, automaattitarkennuksesta puskurimuistin kapasiteettiin. Kameran toiminta on todella sulavaa sekä videoinnissa että valokuvauksessa. 

Lisää nopeutta – pidempään

Tehokkaan, entistä nopeamman puskurimuistin ansiosta yhdessä sarjakuvausotoksessa voi olla jopa 200 JPEG-kuvaa tai 124 pakkaamatonta 12-bittistä RAW-kuvaa. Suuri virkistystaajuus takaa sen, ettet menetä sekuntiakaan. EXPEED-kaksoisprosessori varmistaa puolestaan salamannopean kirjoitusnopeuden. 

Kaksi korttipaikkaa – sujuva työnkulku

Kun käytettävissä on kaksi muistikorttipaikkaa, on varaa sopeutua kaikenlaisiin työnkulkuihin. Voit erotella valokuvat ja videot tai RAW- ja JPEG-kuvat. Voit myös kopioida tiedostoja korttien välillä. Voit määrittää korttipaikat myös ylivuotoa ja varmuuskopiointia varten. Toisessa korttipaikassa voi käyttää UHS-II SD ‑kortteja ja toisessa XQD-kortteja tai uusimpia, erittäin nopeita CFexpress-kortteja.

Ei keskeytyksi

Kuvaatko haastatteluja? Voit syöttää kameraan virtaa C-tyypin USB-kaapelilla ja myös ladata akkua kuvauksen aikana. Tämä kamera ei jätä pulaan pitkissäkään kuvaussessioissa.

Pystykuvaus

Lisävarusteena saatavassa MB-N11-akkukahvassa on integroidut säätimet pystykuvausta varten. Lisäksi sen akkuja voi vaihtaa lennossa virtaa katkaisematta.

Multimedian voimanpesä

Jos olet videokuvaaja, tämä Nikon on sinua varten. Kameran täyskuvakenno ja kuvapisteiden täysi tiedonluku mahdollistavat entistä laajemman dynaamisen alueen ja terävämmän, selkeämmän videoaineiston. Automaattitarkennuksen nopeutta ja seurantaherkkyyttä voi säätää tallennuksen aikana. Kuvauksessa voi käyttää silmientunnistuksen AF- ja eläintentunnistuksen AF ‑toimintoja. Monien kuvataajuuksien tuki tuo lisää mahdollisuuksia. Videoaineiston kohdetta voi vaihtaa tarpeen mukaan.

RAW-muoto ja HDMI-liitäntä

Eniten mahdollisuuksia jälkikäsittelyssä. Nopea tiedonsiirto. Z 6II ‑kameran voi liittää yhteensopivaan ulkoiseen ATOMOS-tallentimeen ja näin viedä videot ProRes RAW® ‑muodossa. Tällöin kaikki kameran täyskuvakennon tiedot säilyvät tavallista pienemmissä tiedostoissa.¹ ²

10-bittinen HDMI-lähtö

Lisää joustavuutta värimäärittelyyn. Kun video tallennetaan suurella 10 bitin värisyvyydellä, saadaan talteen miljardeja sävyjä enemmän kuin 8-bittisellä vakiotallennuksella. Z 6II ‑kameralla voi HDMI-liitännän avulla tallentaa 10-bittistä aineistoa suoraan ulkoiseen tallennuslaitteeseen.

HLG (hybrid log gamma)

Aikaa vievän värimäärittelyn tarpeen voi poistaa kuvaamalla videoaineistoa, joka on saman tien valmista toistettavaksi HDR-näytöissä. Kameran HLG-kuvausmuoto tallentaa enemmän yksityiskohtia, laajemman dynaamisen alueen ja suuremman kontrastin. Jälkikäsittely ei ole tarpeen.³

Tehty kestämään

Pölyisten katujen mittailua. Vaarallisten vuoristopolkujen kipuamista. Kuvausta aivan veden äärellä. Erittäin vahvan ja kevyen magnesiumseoskehyksen ansiosta Z 6II ‑kameraa on helppo kuljettaa mukana – ja kamera myös kestää kaikenlaiset olosuhteet. Kamerassa on tehokas pöly-, lika- ja kosteussuojaus, joten sen voi viedä kaikkialle, minne inspiraatio johdattaa.




Nikon talvikampanja

25.10.2024 - 13.1.2025

Lisätarvikkeet

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: