Kaiser Action Strap Sling kamerahihna

6760

Ergonominen sling-kamerahihna

Turvallinen ja kätevä kamerahihna, jossa kameran voi liu'uttaa helposti selän puolelta eteen. Hihnassa on kaksi helposti siirreltävää pysäytintä, joiden avulla kamera pysyy haluamassasi kohdassa hihnaa esim kävellessä. Leveässä ja pehmeässä olkatuessa on liukueste, sekä lisäkiinnityshihna kainalon alle. Kamera kiinnittyy jalustakierteeseen.


Tiedot

Toimitusaika 2-3 viikkoa.

55,00 €


Kysy tuotteesta
Kaiser Action Strap Sling kamerahihna

Kaiser Action Strap Sling kamerahihna

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Kamerahihnat ja -kiinnikkeet
Merkki Kaiser
Malli Action Strap Sling Camera Strap
Tuotekoodi 6760

Tiedot

  • Max. kuorma: 4 kg (esittelykuvissa olevien kameran ja objektiivin yhteispaino on n. 1,5 kg, joten hihna soveltuu järeämmällekin kalustolle)
  • Hihnan pituus: säädettävissä 162 cm:iin. Hihna sopii parhaiten vähintään 165cm pitkälle kuvaajallle.
  • Olkatuki: 6 cm leveä pehmustettu neopreeni, jossa liukumisen esto. Leveämpi kuin useimmissa muissa kamerahihnoissa, mikä helpottaa kantamista.
  • Kameran kiinnitys: Kamera kiinnitetään pohjassa olevalla jalustakierteellä hihnaan. Kiinnityksessä on kuminen pehmuste, joka estää kierteen aukeamisen itsekseen ja suojaa kameraa naarmuilta. Kytkinkappale kolminkertaisesti varmistetulla lukituselementillä mahdollistaa kameran liukumisen hihnaa pitkin vaivattomasti. Kamera pyörii hihnassa vapaasti, joten sitä on kätevä ja nopea käyttää.
  • Lukitus: Kaksi liukuvaa pysäytintä mahdollistavat kameran asettamisen haluttuun asentoon, esim. selkäpuolelle kävellessä, lantiolle valokuvakierroksen aikana tai rintaan hiihtäessä.
  • Ergonomia: Hihna kulkee vinosti rinnassa ja selässä, mikä vähentää niskaan kohdistuvaa rasitusta. Olkatuki on leveämpi kuin useissa muissa kamerahihnoissa, joten kameraa on mukava kantaa pidempäänkin. Pehmustettu neopreeniolkatuki on 6 cm leveä ja siinä on liukumisen estävä kerros. Pikalukitus 120° kääntyvällä nivelellä auttaa saamaan hihnan sopivaan asentoon oman vartalon mukaisesti. Säädettävä lisäkiinnityshihna kulkee kainalon alta, jotta päähihna pysyy tukevasti paikallaan erityisesti nopeiden liikkeiden aikana. 

Lisätarvikkeet