Ale! Nikon Nikkor AF-S 300mm f/4E PF ED VR objektiivi Näytä suurempana

Nikon AF-S Nikkor 300mm f/4E PF ED VR objektiivi

JAA342DA

Kompakti kiinteä teleobjektiivi

Tällä FX koon kinteällä teleobjektiivilla pääset lähelle kuvauskohdettasi. Se on kompaktin kokoinen, mutta kuvanlaadultaan loistava ja sopii hyvin urheilu- ja luontokuvaukseen. Voit huoletta ottaa sen mukaasi seikkailuille, sillä tehokas fluoripinnoite hylkii vettä, pölyä ja likaa.

Tiedot

Toimitusaika 1-2 viikkoa

1 729,00 €

1 929,00 €

-200,00 €


Kysy tuotteesta
Nikon AF-S Nikkor 300mm f/4E PF ED VR objektiivi

Nikon AF-S Nikkor 300mm f/4E PF ED VR objektiivi

 

Lisätiedot

Tuoteryhmä Objektiivit
Merkki Nikon
Malli Nikkor AF-S 300mm f/4E PF ED VR
Tuotekoodi JAA342DA

Tiedot

Tällä FX-koon 300 mm:n objektiivilla tuot kohteen lähelle. Kyseessä on ensimmäinen F-bajonetilla varustettu NIKKOR-objektiivi, jossa on PF (Phase Fresnel) -linssielementti. Objektiivin pieni koko, teleulottuvuus ja loistava kuvanlaatu ovat erinomaisessa tasapainossa keskenään. Tämä urheilu- ja luontokuvaukseen, matkakuvaukseen ja tarkasti rajattujen, yksityiskohtia korostavien muotokuvien ottamiseen soveltuva objektiivi täyttää kuva-alan mutta ei kameralaukkua. Suurin aukko f/4, 300 mm:n polttoväli ja vakuuttava VR-tekniikka takaavat erinomaiset lopputulokset vaihtelevissa olosuhteissa. PF (Phase Fresnel) -linssielementti pienentää ja keventää objektiivia merkittävästi. Sen fluoripinnoite hylkii vettä, pölyä ja likaa, mikä parantaa kestävyyttä.



  • Tehokas teleobjektiivi: käytettävissä ovat 300 mm:n polttoväli ja suurin aukko f/4. (450 mm:n polttoväli käytettäessä Nikonin DX-järjestelmäkameraa.)
  • PF (Phase Fresnel) -linssielementti: tässä erittäin pienessä teleobjektiivissa on loistava optinen suorituskyky. PF-linssielementin ansiosta objektiivi on huomattavan kevyt, mutta kuvanlaatu on silti erinomainen.
  • Tärinänvaimennus (VR): liikkeen kuvaus SPORT-tilassa. Tärinänvaimennus minimoi kameran tärähtämisen vaikutuksen ja mahdollistaa kuvauksen jopa 4,5 askelta pidemmällä suljinajalla.¹ SPORT-tärinänvaimennustila tuottaa vakaan etsinkuvan kuvattaessa nopeaa liikettä. Tällöin sarjakuvauksen kuvausnopeus ja laukaisun aikaviive ovat samaa luokkaa kuin silloin, kun tärinänvaimennus on poissa käytöstä.
  • Kehittynyt optinen suorituskyky: Nanokidepinnoite vähentää tehokkaasti haamukuvia ja linssiheijastuksia, joten kuvien selkeys ja kontrasti paranevat. Erittäin pienen hajonnan ED-lasielementti vähentää väriaberraation minimiin.
  • Sähkömagneettinen himmennin: takaa yhtenäisen ja täsmällisen valotuksen etenkin nopean sarjakuvauksen aikana.
  • Fluoripinnoite: hylkii tehokkaasti vettä, pölyä ja likaa kuvanlaadun kärsimättä. Pinnoite parantaa kestävyyttä, ja lasia on helppo puhdistaa pintaa vahingoittamatta.
  • Lyhin tarkennusetäisyys: 1,4 m.
  • RT-1-jalustarengas (lisävaruste): mahdollistaa objektiivin vapaan kiertoliikkeen ja portaattoman siirtymisen pysty- ja vaakasuunnan välillä.



Polttoväli

300 mm

 

Suurin aukko

f/4

 

Pienin aukko

f/32

 

Objektiivin rakenne

16 elementtiä 10 ryhmässä (1 PF- ja 1 ED-lasielementti)

 

Kuvakulma

8° 10' (5° 20' Nikonin digitaalikameroilla [Nikonin DX-koko])

 

Lyhin tarkennusetäisyys

1,4 m

 

Suurin kuvaussuhde

0,24-kertainen

 

Himmenninlehtien määrä

9 (pyöristetty)

 

Suodinkoko

77 mm

 

Halkaisija x pituus (pituus objektiivin kiinnikkeestä)

Noin 89 x 147,5 mm

 

Paino

Noin 755 g

 

Vakiovarusteet

Objektiivin etusuojus LC-77, objektiivin takasuojus LF-4, vastavalosuoja HB-73, objektiivilaukku CL-M3

 



Nikon talvikampanja

25.10.2024 - 13.1.2025

Lisätarvikkeet